TOT EL QUE NECESSITES SABER PER ADOPTAR UN ANIMAL

 

adoptar1L’adopció, en terminologia de normativa, és una cessió de la custòdia de l’animal per part de l’Associació Protectora a l’adoptant. Per tant, l’Associació Protectora té dret de fer-ne un seguiment i l’adoptant no hi ha de posar impediments.

La identificació i esterilització de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal.
L’adopció de l’animal comporta abonar les taxes estipulades en concepte d’adopció i rebre l’animal desparasitat interna i externament, vacunat (Polivalent, que inclou la ràbia, per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells), identificat (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat ) i, si és un adult, esterilitzat. La vacunació té una gran importancia, protegim al nostre animal de companyia de malalties d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.En cas que l’animal adoptat sigui un cadell o que per motius de salut no ha pogut ser esterilitzat, haurà de ser traslladat al centre dins el termini de 6 mesos després de la data d’adopció per practicar-li l’esterilització, sense cap més despesa.

En cas que l’esterilització es realitzi en un altre centre o clínica veterinària no concertada, s’haurà de presentar un comprovant de l’esterilització signat per un veterinari col•legiat dins del termini màxim de 6 mesos.

adoptar2Si l’animal adoptat es posa malalt durant el periòde de vuit dies després de la data d’adopció, es pot tornar al centre per evaluar les possibilitats d’èxit en el tractament o l’opció d’adoptar un altre animal i/o fer el reemborsament de les taxes abonades. L’Associació protectora no es pot fer responsable de malalties congènites, adquirides o hereditàries que es presentin més enllà de vuit dies després de l’adopció.

L’adoptant s’ha de comprometre’s a:

- Complir d’acord amb la legislació vigent, la normativa de tinença d’animals i l’alta al cens del municipi de residència habitual en el termini d’un mes des de la data d’adopció.

Pregunta al teu municipi                                                                    

 Aj.de Figueres: http://www.figueres.cat/cat/content/667/animals.html

adoptar3

- Mantenir l’animal adoptat en condicions adequades, oferir-li l’atenció i l’estima que requereix, i proporcionar-li alimentació, aixopluc, exercici, benestar, neteja, higiene i educació per evitar qualsevol signe d’agressivitat, així com les revisions veterinàries periòdiques imprescindibles per la protecció de la seva salut i la del seu entorn.


- No utilitzar l’animal adoptat amb fins lucratius ni d’experimentació. No pot ser venut, regalat ni intercanviat. Qualsevol canvi ha de ser notificat, aprovat i executat per l’Associació Protectora.

- En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses. 

Pregunta al teu municipi:

Aj.de Figueres  http://www.figueres.cat/cat/content/667/animals.html

 

- Comunicar qualsevol variació de les dades que figuren a l’Acord d’Adopció en el termini de quinze dies des de la data en que es produeixi la variació.

ADOPCIÓ GOS (*)

MASCLE
 
 -XIP + VACUNA DONATIU 60EUROS
-CANVI DE NOM + VACUNA DONATIU 40 EUROS
 -XIP + VACUNA + CASTRACIÓ DONATIU 150EUROS
FEMELLA  
 -XIP o CANVI DE NOM + VACUNA + ESTERILIZACIÓ DONATIU 180EUROS
 SI ES VOL:  
 -REALITZAR EL TEST DE LESMÀNIA DONATIU   20EUROS
 -OBTENIR EL PASSAPORT DONATIU   10EUROS

ADOPCIÓ GAT (*)

MASCLE
 
 -XIP + VACUNA DONATIU   40EUROS
-XIP + VACUNES + TEST FIV+LEFV DONATIU   50EUROS
 -XIP + VACUNA + CASTRACIÓ DONATIU   80EUROS
-XIP + VACUNES + TEST FIV+LEFV CASTRACIÓ DONATIU 100EUROS
FEMELLA  
 -XIP + VACUNA + ESTERILIZACIÓ DONATIU 140EUROS
 -XIP + VACUNA +TEST FIV+ ESTERILIZACIÓ DONATIU 145EUROS
 

adoptar4
(*) les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant 
revisió i modificació.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

KHALO acollida preadopció

Particular troba gos suelto a la carretera del Far d'Empordà cap a Vilatenim al costat del rec el dia 24 de Gener de 2018, sense microxip. L'ajuntament d'aquest municipi (El Far d'Emporà)no es vol fer càrrec del gosset trobat al seu municipi, per contra la protectora no deixarà desemparat el gosset i l'acull.

Arriba amb marques de ferides antigues. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. Es detecta tos es revisa i s'inicia tractament. En la següent revisió es troba bé i té l'alta del tractament. Es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

En Khalo és un gos jove d'aproximadament 2 anys d'edat i de tamany mitjà. En Khalo és un gos molt simpàtic i carinyós amb les persones, amb els companys canins no sembla que s'hi porti garie bé, ell conviu sol en el tancat però amb els veïns es diuen coses per això creiem que no s'hi porta gaire bé, de moment no és apte amb gossos tot i que no vol dir que no pugui ser sociable en el futur.. Amb els gats no s'hi porta bé ja que a les passejades a l'exterior els vol perseguir, tot i que quan li dius que es tranquilitzi ell respon molt bé, li agrada molt passejar es posa molt content i al principi estira una mica, però al cap de pocs minuts ja camina tranquilament al teu costat i et busca perquè li diguis cosetes i li facis mimitos. Al pati d'esbarjo li agrada jugar amb les joguines i pilotes que li llancen cuidadors i voluntaris. Ara en Khalo busca una nova oportunitat amb una familia que el cuidi i estimi per sempre, vols ser tú el seu nou company? Pensem en una familia disposada a treballar amb ell, que vulgui ajudar-lo i aconseguir socialitzar-lo. Vine un dia a conèixel, t'agradarà! Per a la seva dopció es rewuereix la llicència ppp.

En khalo ha compartit l'espai del pati d'esbarjo amb un altre gosset i tot ha anat genial!

 

kahlo3     kahlo1

kahlo     IMG 8778

IMG 8779     IMG 8780

Avuí, 10 d'Abril de 2018 en Khalo és acollir en preadopció per una familia gironina, que després de varies visites s'han enamorat d'ell, desitgem que tot vagi bé i en breu fromalitzin la seva adopció. En tràmits llicència ppp.

DSC05652

EN KHALO AMB LA FAMILIA ACOLLIDORA GIRONINA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: 2 - 2'5 anys aprox.
More in this category: « JACQUES BYRON »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta