TOT EL QUE NECESSITES SABER PER ADOPTAR UN ANIMAL

 

adoptar1L鈥檃dopci贸, en terminologia de normativa, 茅s una cessi贸 de la cust貌dia de l鈥檃nimal per part de l鈥橝ssociaci贸 Protectora a l鈥檃doptant. Per tant, l鈥橝ssociaci贸 Protectora t茅 dret de fer-ne un seguiment i l鈥檃doptant no hi ha de posar impediments.

La identificaci贸 i esterilitzaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal.
L鈥檃dopci贸 de l鈥檃nimal comporta abonar les taxes estipulades en concepte d鈥檃dopci贸 i rebre l鈥檃nimal desparasitat interna i externament, vacunat (Polivalent, que inclou la r脿bia, per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells), identificat (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat ) i, si 茅s un adult, esterilitzat. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia, protegim al nostre animal de companyia de malalties d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.En cas que l鈥檃nimal adoptat sigui un cadell o que per motius de salut no ha pogut ser esterilitzat, haur脿 de ser traslladat al centre dins el termini de 6 mesos despr茅s de la data d鈥檃dopci贸 per practicar-li l鈥檈sterilitzaci贸, sense cap m茅s despesa.

En cas que l鈥檈sterilitzaci贸 es realitzi en un altre centre o cl铆nica veterin脿ria no concertada, s鈥檋aur脿 de presentar un comprovant de l鈥檈sterilitzaci贸 signat per un veterinari col鈥egiat dins del termini m脿xim de 6 mesos.

adoptar2Si l鈥檃nimal adoptat es posa malalt durant el peri貌de de vuit dies despr茅s de la data d鈥檃dopci贸, es pot tornar al centre per evaluar les possibilitats d鈥櫭▁it en el tractament o l鈥檕pci贸 d鈥檃doptar un altre animal i/o fer el reemborsament de les taxes abonades. L鈥橝ssociaci贸 protectora no es pot fer responsable de malalties cong猫nites, adquirides o heredit脿ries que es presentin m茅s enll脿 de vuit dies despr茅s de l鈥檃dopci贸.

L鈥檃doptant s鈥檋a de comprometre鈥檚 a:

- Complir d鈥檃cord amb la legislaci贸 vigent, la normativa de tinen莽a d鈥檃nimals i l鈥檃lta al cens del municipi de resid猫ncia habitual en el termini d鈥檜n mes des de la data d鈥檃dopci贸.

Pregunta al teu municipi                                                                    

 Aj.de Figueres: http://www.figueres.cat/cat/content/667/animals.html

adoptar3

- Mantenir l鈥檃nimal adoptat en condicions adequades, oferir-li l鈥檃tenci贸 i l鈥檈stima que requereix, i proporcionar-li alimentaci贸, aixopluc, exercici, benestar, neteja, higiene i educaci贸 per evitar qualsevol signe d鈥檃gressivitat, aix铆 com les revisions veterin脿ries peri貌diques imprescindibles per la protecci贸 de la seva salut i la del seu entorn.


- No utilitzar l鈥檃nimal adoptat amb fins lucratius ni d鈥檈xperimentaci贸. No pot ser venut, regalat ni intercanviat. Qualsevol canvi ha de ser notificat, aprovat i executat per l鈥橝ssociaci贸 Protectora.

- En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses. 

Pregunta al teu municipi:

Aj.de Figueres  http://www.figueres.cat/cat/content/667/animals.html

 

- Comunicar qualsevol variaci贸 de les dades que figuren a l鈥橝cord d鈥橝dopci贸 en el termini de quinze dies des de la data en que es produeixi la variaci贸.

ADOPCI脫 GOS (*)

MASCLE
 
 -XIP + VACUNA DONATIU 60EUROS
-CANVI DE NOM + VACUNA DONATIU 40 EUROS
 -XIP + VACUNA + CASTRACI脫 DONATIU 150EUROS
FEMELLA  
 -XIP o CANVI DE NOM + VACUNA + ESTERILIZACI脫 DONATIU 180EUROS
 SI ES VOL:  
 -REALITZAR EL TEST DE LESM脌NIA DONATIU   20EUROS
 -OBTENIR EL PASSAPORT DONATIU   10EUROS

ADOPCI脫 GAT (*)

MASCLE
 
 -XIP + VACUNA DONATIU   40EUROS
-XIP + VACUNES + TEST FIV+LEFV DONATIU   50EUROS
 -XIP + VACUNA + CASTRACI脫 DONATIU   80EUROS
-XIP + VACUNES + TEST FIV+LEFV CASTRACI脫 DONATIU 100EUROS
FEMELLA  
 -XIP + VACUNA + ESTERILIZACI脫 DONATIU 140EUROS
 -XIP + VACUNA +TEST FIV+ ESTERILIZACI脫 DONATIU 145EUROS
 

adoptar4
(*) les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant 
revisi贸 i modificaci贸.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

TINA ADOPTADA

 Avis Mossos d'Esquadra, recollida de cadells decomissats a Llambilles, sense microxip. el 2 de Gener de 2020.

En la seva arribada en la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat per貌 amb femta tova, es desparasita. En la seg眉ent revisi贸 es vacuna de la primera vacuna de cadellet l'edat aproximada 茅s de 2 mesos. Al ser un cadellet de 2 mesos aprox. se li d贸na pienso Starter Royal Canine. A la seg眉ent revisi贸 es troba b茅, es vacuna i desparasita de nou. Es detecta que les potes devanteres no apoia b茅 i en posici贸 torta i en la revisi贸 veterin脿ria es detecta hiperflexci贸 carpal: desincronitzaci贸 de creixement entre cubit i radi, i es prescriu pinso d'alta qualitat equilibrat m茅s desparasitaci贸. Li comprem pinso Nono Puppy de patata,peix i arr貌s. Dies despr茅s s'observa una millora. En la seg眉ent revisi贸 ha millorat molt de la hiperflexi贸 carpal, es segueix amb pinso espec铆fic Nono i desparasitaci贸 cada mes fins als 6 mesos, es revacuna i desparasita. Durant la seva acollida en la revisi贸 veterin脿ria es troba b茅, es revacuna i desparasita de nou.

 

DSC01076   DSC01004

 

Aquesta preciosa cadelleta 茅s la Tina, d'aproximadament 3 mesos d'edat, i en l'edat adulta pensem que pot tenir tamany mitj脿-gran. La Tina 茅s una cadelleta dol莽a i carinyosa amb les persones, li encanta estar envoltada de gent i en busca molt el contacte. No ha estat en contacte amb d'altres gossos ja que se li havien d'anar posant les vacunes, nom茅s va estar amb el seu germ脿, continua soleta ja que ha de menjar la dieta espec铆fica. Al pati d'esbarjo li encanta jugar amb les joguines i perseguir pilotes, ella est脿 molt pendent de la persona. Ara la Tina necessita una familia adoptiva, que la cuidi i estimi per sempre, amb qui poder cr猫ixer i convertir-se amb tota una senyoreta. La familia adoptiva ha d'entendre que 茅s una cadelleta i que necessita molta atenci贸, una bona educaci贸 i que alguna que altra trastada de ben segur que far脿. Vols ser t煤 el seu angelet? Vine un dia a con猫ixer-la, t'enamorar脿!

 

PHOTO-2020-02-16-21-19-41     PHOTO-2020-02-16-21-19-41 1

PHOTO-2020-02-16-21-19-41 2     PHOTO-2020-02-16-21-19-42

PHOTO-2020-02-16-21-19-42 3     PHOTO-2020-02-16-21-19-42 4C

 

28 de Febrer de 2020  La Tina ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopci贸 per veure com s'adapta a casa, a la familia, als nous compnays canins... desitgem que tot vagi b茅 i aviat ens confirmin la seva adopci贸!!  Comentem prescripci贸 veterin脿ria a seguir a la familia per la hiperflexi贸 carpal i programem control per mitjans de Mar莽.

15 de Maig de 2020  La familia acollidora ha formalitzat l'adopici贸 de la Oliva, abans Tina, els desitgem tota la felicitat!

DSC01067

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.