NUCA ( BRISCA)- ADOPTADA!

20150102 143527 DSCI4757

LA NUCA!! Hola!! Us envio un parell de fotos de la Nuca perque veieu lo feliç que Ă©s amb nosaltres.  

Recordo el primer dia que la vaig veure, era una gossa amb molta por, a la fressa, als cotxes, a les persones, vaja a tot! No la podies tocar per que quan t'acostaves a ella fugia. Sabiem que seria un cas molt complicat, però voliem donar-li una oportunitat a poder confiar amb la gent.
Quan va arribar a casa el primer que va fer va ser pujar al sofà i només feia que mirar-nos i estar atenta a tot. Quan la treiem de passeig al principi sortia amb pànic al carrer, tot i que els passejos eren bons perque et seguia i no feia l'intenció de sortir corrents (sempre i quan no fessis moviments bruscos o inesperats). El menjar també ens preocupava, menjava molt poc, s'aixecava a mitja nit a menjar, quan nosaltres dormiem. A la setmana la vàrem operar (esterilitzar) i llavors pla ens va preocupar el tema menjar, duran 2 dies no va menjar res, i en prou feines bebia aigua, li compravem paté i pernil dolç, així va començar a menjar més, i tot i aixecar-se a la nit a menjar, no deixava ni un gra de pinso.
Aquests dies de festa que hem pogut dedicar més temps a passejos llargs i a estar amb gent i gossos hem vist una millora en la seva conducta, inclòs s'acosta a la gent per ensumar-la i es deixa tocar més. I quan està amb el seu company de jocs, és una gossa totalment diferent, juga, salta, només cal que mireu la cua com la té a la foto; recordo el primer dia que la vaig veure que pensava que no tenia cua de lo amagada que la tenia!!
La Nuca Ă©s la reina de la casa, ens alegrem molt d'haver tingut l'oportunitat d'adoptar-la i ensenyar-li que Ă©s l'amor, per nosaltres Ă©s especial, Ă©s la nostra Nuca!!  

Salutacions,

Cristina


 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta