TAURO-ADOPTAT!

tauro  tauro1

IMG 9278  IMG 9342

IMG 1951  IMG 2323

En Tauro és un gos adult molt bo amb les persones, però dominant amb els mascles. Necessita trobar una família aviat, ja que tan els cuidadors com els voluntaris diuen que està trist.

Estem segurs que el van abandonar els seus propietaris, ja que estava lligat a la protectora i amb un bon arnès.

En Tauro el van abandonar lligat a les portes del refugi, i de seguida va veure que la seva famĂ­lia que l'havia cuida't durant 8 anys no tornaria i es va posar trist. Poc a poc va anar adaptant-se a la seva nova situaciĂł, però nosaltres veiem que necessitava urgentment una famĂ­lia. I avui 7 de setemebre finalment desprĂ©s d'estar amb nosaltres quasi tres mesets,  marxa feliçment en acollida amb el germĂ  d'una voluntĂ ria. Aquest noi buscava un company per la seva gossa, tambĂ© d'edat avançada, i desprĂ©s d'estar una bona estona i rumiar-ho bĂ© ha decidit provar si en Tauro s'adapta bĂ© amb la gossa i amb ells. Esperem de tot cor que vagi molt bĂ© i que d'aquĂ­ uns dies ens diguin contents que en Tauro es quedarĂ  definitivament amb ells. AixĂ­ ho desitgem perquè es mereix una segona oportunitat.

DSC05569

EN TAURO AMB LA SEVA NOVA FAMILIA GIRONINA!!

 

En Tauro torna a estar amb nosaltres. La família acollidora amb llàgrimes als ulls han hagut de retornar en Tauro, ja que no s'ha adaptat bé amb la seva gossa vella. Volem agraïr-los l'intent que han fet per donar una segona oportunitat a en Tauro. Ara ja sabem que ni amb gosses pot conviure. Per tant la família que l'adopti no pot tenir cap altre animal.

En Tauro ha entrat tranquil al regufi i directa ha anat dins la seva caseta, i s'ha estirat tranquil.lament. BĂ©, continuarem buscant-li una nova famĂ­lia, pq amb els humans Ă©s un amor de gos.

 

En Tauro finalment ha trobat la seva mitja taronja, una familia alemana l'ha adoptat avuí 14 de Juliol 2017, que sigues ben feliç Tauro, t'ho mereixes!

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta