SUSI- ADOPTADA!

Octubre 2016

cachi

cuchi

susi

susita 

La Susi ens recorda a un altre noiet que fa poc que va trobar adopció a Alemanya després d'estar un parell d'anys al refugi, l'Alann. Tant pel seu caràcter agradable tant amb altres gossos com amb persones com per la seva apariència física. La Susi la podras veure molt nerviosa al refugi però a l'hora de l'esbarjo és una noieta ben diferent, no estira al passeig i espera pacient a les parades. Vine a veure-la, totes dues parts ho agraireu!

DSC05864

LA SUSI ARA PERLA AMB EL SEU NOU PROPIETARI ALTEMPORDAN√ąS!

La Perla (Susi) ha sigut retornada a la protectora ja que la seva familia adoptant ha rebut amenaces per part d'unes persones que asseguren esser els propietaris de la gosseta ( quan la Susi va arribarr a la protectora no estava identificada amb microxip, va esser acollida durant gairebé dos mesos i llavors adoptada). Ara esperem que els que diuen esser els propietaris vinguin a buscar-la.

 

Avuí, 23 de Març de 2017, després de 5 mesos que la primera familia adoptiva la tornés per amenaces... tampoc han vingut mai a recuperar-la els suposats amos..., la Susi ha tornat a enamorar una familia i torna a tenir una altra oportunitat d'estar envoltada de la familia que es mereix. Estem molt contents per la Susi, ara Wifi, i desitgem tota la felicitat per ella i tota la familia!

DSC01078

LA WIFI (SUSI) AMN¡B LA SEVA NOVA PROPIETÀRIA GIRONINA!

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta