SAM-ADOPTAT

Gos trobat pel poble de Darnius el dia 12 de Maig de 2017 , amb microxip, s'estan realitzant les gestions de localitzaci√≥ dels propietaris. 

Esta ple de paparres, es desparasita. En la revisi√≥ veterin√†ria es neteja la zona de les paparres on presenta una ferida considerable, s'administra tractament per a la seva curaci√≥. En la seg√ľent revisi√≥ veterin√†ria la ferida est√† millor per√≤ s'allarga el tractament. En la seg√ľent revisi√≥ la ferida ja est√† curada i s'administra la vacuna.

Es persona la propiet√†ria a la protectora, ha rebut el requeriment de rescat enviat, ens explica que fa m√©s de tres anys va donar el seu gos a una altra persona al no poder-se fer-se c√†rrec d'ell, aquest √ļltim va haver de marxar i va donar el gos a un altre persona que es va morir. La propiet√†ria ens explica que a dia d'avu√≠ no es poden atendre en Sam ni fer-se c√†rrec, renuncien a ell, per√≤ ens comenten que intentar√†n buscar familia.

En Sam és un gos jove , d'uns 4 anys i mig, simpàtic i juganer. Li agrada molt està al pati d'esbarjo i banyar-se a la piscina, també li agrada molt les pilotes ben grosses i les porta amunt i avall, és sociable amb els altres gossos i carinyós amb les persones. En Sam busca una família que el cuidi per a sempre més. Vine un dia a conèixel, t'encantarà!

 

DSC02186    DSC02183

DSC02184

 

Avuí, 12 d'Agost de 2017 en Barry és adoptat per una familia alemana, desitgem sigueu ben feliços, aviat rebrem notícies vostres

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta