XOCOLATA ADOPTADA

Gosseta recollida a l'estació de l'AVE el diumenge dia 24 de Setembre de 2017 per avís urgent dels Mossos d'Esquadra.

El nostre treballador al rebre la trucada va informar als mossos que l'estaci√≥ de l'AVE pertany al municipi de Vilafant i aquest municipi no t√© conveni amb el Consell Comarcal de l'Alt Empord√†.  Per tant, els hi vam dir que havien de trucar a la policia de Vilafant. Tot i aix√≤, els Mossos d' Esquadra van insistir en que la recollissim nosaltres ja que la podien atropellar, etc. I finalment a modo de favor i per ajudar als Mossos d'Esquadra vam decidir anar a recollir la gossa donat que era una emerg√®ncia.

Seguidament, el dilluns ens vam posar en contacte amb l'ajuntament de Vilafant, per tal que es fessin c√†rrec de la  cust√≤dia de la gosseta, tal i com obliga la llei, i a m√©s l'ajuntament t√© un conveni amb una altra associaci√≥ per la recollida dels animals abandonats/perduts del seu municipi.

Aquesta setmana hem estat parlant amb l'ajuntament de Vilafant i amb l'associació encarregada de la custòdia dels animals del seu muncipi per trobar una solució, o sigui, bàsicament que la custòdia era seva i per tant l'havien de venir a recollir a la protectora o els que hi podiem portar.

Avui dijous 27 de Setembre ens informa l'associaci√≥ amb conveni amb Vilafant i la Policia Local de Vilafant, que com que els Mossos d' Esquadra no van seguir el seu protocol, aquesta gossa no la recolliran i per tant no es faran c√†rrec d'ella. Des de la protectora no entem massa b√© aquests motius que ens han donat, per√≤  seguint els nostres principis es decideix que la  gossa es quedar√† amb nosaltres de manera temporalment fins que l'ajuntament de Vilafant resolgui aquesta situaci√≥.

 

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i es desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ s'observen p√®rdues vaginals, es trasllada a la cl√≠nica per a la seva evaluaci√≥ i es realitza la esterilitzaci√≥ i s'inicia tractament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, t√© l'alta en el tractament i es revacuna i desparasita de nou, tant internament com externament.

Aquesta preciositat color xocolata √©s una gosseta jove d'aproximadament un any i mig de tamany mitj√†. La Xocolata √©s una gosseta alegre i simp√†tica, dol√ßa amb les persones li agrada molt que l'acaronin,  amb les seves companyes s'hi porta molt b√©. Al pati d'esbarjo li agrada jugar i c√≤rrer darrera la pilota, i als pessejos amb les voluntarise es porta correctament, sense estirar caminant tranquilament i fa molt de cas. La Xocolata busca una segona oportunitat amb una familia, vols ser t√ļ el seu angelet? Vine un dia a con√®ixela, segur que t'agradar√†.

 

xocolata    xocolata1

xocolata4    xocolata5

xocolata2

 Avu√≠, 5 de Gener de 2018, la Xocolata viatja cap Alemania on l'espera una familia amb els bra√ßos oberts, que sigueu molt feli√ßos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta