ROS ADOPTAT

Avís recollida gos trobat zona carril bici de Cassà de la Selva el dia 28 de Setembre de 2017, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou, tant internament com externament. Es realitza la Castraci√≥ el dia 21 de Novembre de 2017.

Aquest gos rosset √©s en Ros, √©s un cadellet ja de tamany gran i que no creixer√† m√©s d'aproximadament 1 any, √©s cariny√≥s i simp√†tic amb les persones, li agrada molt que li diguin coses i li facin mimitos. Amb els companys s'hi porta b√©. En Ros alhora de passejar amb les volunt√†ries es mostra tranquil al passeig, sense estirar i li agrada observar-ho tot, al pati d'esbarjo li agrada que els cuidadors li tirin joguines i pilotes per perseguir i c√≤rrer darrera d'elles com tot cadell. Ara en Ros busca una familia que no l'abandoni mai m√©s, que el cuidin i estimin per sempre, ell els hi regalar√† tota la seva simpatia i estima. Vols ser t√ļ? vine un dia a con√®ixel, t'enamorar√†.

 

ros3    ros

ros4    IMG 7482

Avuí, 9 d'Abril de 2018, en Ros és acollit en preadopció per aquesta familia alt empordanesa, que després de varies visites s'han enamorat d'en Ros, a veure com va l'adaptació a la familia i als seus nous companys canis, desitgem que tot vagi bé i en breu ens confirmin la seva adopció.

La familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en Ros avuí 23 d'Abril de 2018, els desitgem tota la felicitat!

DSC05642

EN ROS AMB LA SEVA AFAMILIA ADOPTIVA ALT EMPORDANESA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta