TURA ADOPTADA

Av√≠s recollida gossa trobada f√†brica Aconda de Fla√ß√† el dia 4 d'Octubre de 2017, sense microxip. Alg√ļ la reconeix? Segons informa l'Ajuntament la f√†brica actualment est√† abandonada i ocupada, i els amos fa dies que no hi s√≥n.

Es trasllada a la cl√≠nica veterin√†ria per possibles ferides d'atropellament o d'enfermetat no respira b√©, en les probes de diagn√≤stic l'equip de veterinaris detecta taquipnea i ganglis inflamats, s'inicia tractament prescrit. A la seg√ľent revisi√≥ es detecta dificultat respirat√≤ria elevada i es realitza una radiografia, anal√≠tica complerta i es detecta lleugera an√®mia s'inicia tractament. En la seg√ľent revisi√≥ t√© l'alta, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

La tura és una gosseta de tamany mitjà d'aproximadament 1'5 anys, és una gosseta carinyosa i simpàtica amb les persones, amb les seves companyes canines s'hi porta molt bé. Al pati d'esbarjo i als passejos amb els voluntaris disfruta moltíssim i camina tranquilament al costat de la persona.

 

tura

Avuí, 5 de Gener de 2018, la Tura viatja cap Alemania on l'espera una familia amb els braços oberts, que sigueu molt feliços!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

More in this category: « BLAS-ADOPTAT Coc-ADOPTAT »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta