SAMS ADOPTAT

Av√≠s recollida gos trobat  Avda.Canig√≥ de LLagostera el 8 d'Octubre, recollida el dia 9 d'Octubre de 2017, sense microxip. 

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ una mica prim i es detecta que √©s mon√≤rquid, es vacuna i es desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest preci√≥s peludet √©s en Sams, un gos jove d'aproximadament 4 anys i de tamany gran. √Čs un gos molt cariny√≥s amb les persones, busca molt de contacte i que l'acaronin. Amb els seus companys canins s'hi porta b√©. Al pati d'esbarjo li agrada molt c√≤rrer buscant les joguines i pilotes que li tiren cuidadors, i als passejos amb voluntaris √©s molt educat caminant tranquilament sense estirar, i li agrada observar tot el que l'envolta. Ara en Sams busca una familia que no l'abandoni mai m√©s, que l'estimin i cuidin per sempre, vols ser t√ļ qui li regali una segona oportunitat? Vine un dia a con√®ixel, t'enamorar√†s!

 

sams2    sams

sams3

 

Avu√≠, 9 de Febrer de 2018, en Sams viatja cap Alemania on l'espera una familia amb els bra√ßos oberts, que sigueu molt feli√ßos! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta