BUC ADOPTAT

Av√≠s recollida gos trobat als Refugis de les Gavarres el 7 d'Octubre, recollida el dia 9 d'Octubre de 2017, sense microxip. 

En la revisió veterinària es troba prim i amb descamacions a les orelles s'inicia tractament, es vacuna i desparasita. Després del tractament les descamacions no han millorat i es realitza test de leishmania amb resultat positiu, s'inicia tractament prescrit. Es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

En Buc √©s un gos jove d'aproximadament 3 anys, de tamany mitj√†-petit. √Čs un gos cariny√≥s, atent i simp√†tic amb les persones, amb els companys canins es porta b√©. √Čs un gosset tranquil i pacient, a les passejades camina amb calma sense estirar de la corretja i al pati d'esbarjo juga amb els seus companys. En Buc √©s ideal per una familia que busqui un gosset cariny√≥s i tranquil, vols donar-li una segona oportunitat? Vine un dia a con√®ixel.

 

buc2    buc3

buc1

Avu√≠, 5 de Maig de 2018, en Buc viatja cap Alemania on l'espera la seva nova familia adoptiva, que sigueu molt feli√ßos! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta