SIRA ADOPTADA

Particular troba ahir a zona Parc Bosc de Figueres aprop de l'Hospital, amb microxip francès, s'estant realitzant les gestions de localització dels propietaris.

Enviem requeriment de rescat i contactem via telef√≤nica amb la propiet√†ria que ens explica que va regalar la gosseta a una ve√Įna, que aquesta ve√Įna va marxar i que no en sap res, que ella tampoc viu all√† i no en t√© el contacte... que no se'n pot fer c√†rrec i cedeix la gossa.

En la revisi√≥ vetrin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ amb queratoconjuntivitis i dentici√≥ malament, s'inicia el tractament, possiblement esterilitzada. Es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament i s'ha de continuar el tractament als ulls.

La Sira √©s una bull terrier adulta, d'aproximadament 8 anys i de tamany mitj√†. La Sira √©s una gosseta simpatica, afectuosa i carinyosa amb les persones, amb els companys canins s'hi porta b√©, per√≤ millor amb femelles que amb mascles, amb els mascles es pot mostrar lleugerament dominant. √Čs una gosseta juguetona i curiosa, al pati d'esbarjo ho investiga tot passejant tranquilament, i tamb√© corre darrera la pilota. Als passejos es porta b√© i est√† atenta a qui la passeja. Ara la Sira busca una familia que no l'abandoni m√©s, que la cuidi i estimi per sempre, ella li regalar√† tota la seva fidelitat i amor. Vols regalar-li una segona oportunitat? Vine un dia a con√®ixela.

 

IMG 5305    IMG 5324

IMG 5313  sira

sira1  sira2

sira3  sira4

Avuí, 26 de Maig de 2018, la Sira viatja cap Austria on l'espera la seva nova familia adoptiva, que sigueu molt feliços!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta