KENDO ADOPTAT

Av√≠s recollida gos trobat al carre Pont de Cass√† de la Selva el dia 13 d'Octubre, recollida el 16 d'Octubre de 2017, sense microxip. 

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ camina amb les extremitats anteriors obertes s'administra tractament prescrit, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ camina millor per√≤ s'allarga el tractament. En la seg√ľent revsi√≥ es revacuna i desparasita de nou, tant internament com externament.

En Kendo √©s un gosset de tamany petit-mitj√† d'aproximadament 1 any. √Čs un gosset cariny√≥s amb les persones i amb els companys canins es porta b√©. Al pati d'esbarjo li encanta c√≤rrer darrera les pilotes i joguines que li llancen cuidadors, juga molt amb els seus companys, √©s un gosset for√ßa actiu normal com tot cadell. A les passejades es porta b√©, camina sense estirar i est√† atent a les persones. Ara aquest petit pelut busca una nova oportunitat amb una nova familia, vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixel!

 

kenzo

 

Avuí, 5 de Desembre de 2017, en Kendo és acollit en preadopció a veure com s'adapta a la familia i als nous companys canins, desitgem tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció.

DSC04642

EN KENDO EN ACOLLIDA AMB LA FAMILIA DEL PLA DE L'ESTANY!

Avuí, 14 de Desembre de 2017, en Flash abans Kendo és adoptat per una familia del Pla de L'estany que fa un any va adoptar en Billi, que sigueu molt feliços!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta