BONICA ADOPTADA

AvĂ­s recollida a Llagostera . Gossa trobada al veĂŻnat Ganix amb la seva companya el dia 23 d'Octubre de 2017.  Sense microxip. 

La gossa està afamada i es mostra molt espanatada. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i es desparasita. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquesta preciosa rosseta és la Bonica, una cadelleta d'aproximadament 12 mesos i de tamany mitjà. Tant la Bonica com la seva germana o companya Dolça van arribar juntes i van arribar molt i molt espantades, ara ja es mostren més atentes a les persones i amb una mica de temps hi agafen lleugerament confiança, no sabem què els ha passat per tenir aquesta por. Alhora d'anar al pati d'esbarjo és força complicat en quant al collar i corretja, desconeix per complert caminar amb corretja, mica en mica es va treballant. Quan es troba al pati li agrada jugar amb les seves companyes i correr junt amb elles darrera la pilota que li llancen cuidadors. Ara la Bonica busca una segona oportunitat, amb una familia que tingui temps i pugui dedicar-se a ella, a superar les seves pors. Vols ser tú el seu angelet? Vine un dia a conèixela, t'enamorarà!

Tant la Dolça com la Bonica a dia d'avuí han millorat moltíssim, han perdut la por a posar el collar i corretja i surten tranquilament de passeig, tot gràcies a l'esforç i dedicació de cuidadors i voluntaris!! Ara sols els falta un entorn familiar per tornar a sentir l'escalf de les persones! Sabem que les adopcions conjuntes no són fàcils, però aquestes dues precioses van arribar juntes i una és la mitja taronja de l'altre. T'animes a conèixeles ? Veniu us encantaràn!

La familia interessada que les havia reservat ara mateix no pot adoptar-les... però estem segurs que ben aviat trobarĂ n la seva familia! 

IMG 6711    IMG 6699

 

Avui dia 12 de Gener de 2019 la Bonica se'n va adoptada!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

More in this category: « LOLO ADOPTAT RAY ADOPTAT »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta