MOLLY ADOPTADA

AvĂ­s recollida gos trobat zona MolĂ­ d'en Robert de Maçanet de Cabrenys el dia 3 de Novembre de 2017, sense microxip. 

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest floquet de neu amb pinzellades marronoses és la Molly, una boleta d'aproximadament 1 any i de tamany gran, ja no creixerà més. La Molly és una cadelleta dolça i carinyosa amb les persones, molt sovint es posa panxa enlaire per a que li rasquis la panxeta, li encanta que l'acaronin. Al pati d'esbarjo com tot cadell corre amunt i avall darrera les pilotes i joguines que li llancen cuidadors i voluntaris, amb les comapanyes s'hi porta de meravella amb qui juga tota l'estona. A les passejades es porta molt bé, no estira de la corretja, camina tranquilament i està molt pendent de la persona que la passeja. Ara la Molly busca una nova oportunitat, amb una familia que la cuidi i estimi per sempre, vols ser tú? Vine un dia a conèixela!

 

molly    molly2

molly4    molly3

AvuĂ­, 10 de Febrer de 2018, la Molly viatja cap Alemania on l'espera una familia amb els braços oberts, que sigueu molt feliços! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta