NOA ADOPTADA

Avís recollida gos trobat zona Cementiri d'Espolla el dia 3 de Novembre de 2017, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

La Noa √©s una gosseta cadelleta d'aproximadament 1 any i de tamany mitj√†. √Čs una gosseta carinyosa i simp√†tica amb les persones, amb les seves seves companyes canines s'hi porta molt b√©. Disfruta molt√≠ssim al pati d'esbarjo amb les joguines i pilotes que li llancen cuidadors i voluntaris, li agrada c√≤rrer darrera la pilota tot perseguint-se amb les seves amiguetes. Alhora dels passejos fora del refugi es mostra una mica poruga, al pricipi camina amb el cos baix i poc a poc va agafant confian√ßa per√≤ s'espanta amb els sorolls forts, li agrada molt anar olorant tot el que es troba al cam√≠ i va molt pendent de la persona que la passeja, no estira de la corretja, al camp al li agrada l'herba i s'asseu al teu costat molt pendent de tot el que passa al voltant, tot i aix√≤ √©s molt manyaga. Ara la Noa busca una nova oportunitat, amb una familia que la cuidi i estimi per sempre, vols ser t√ļ? vine un dia a con√®ixela, t'encantar√†!

 

noa1    noa2

Avuí, 13 d'Abril de 2018, la Noa és acollida en preadopció per una familia figuerenca, que després de varies visites, tot i que es van enamorar el primer dia, han decidit acollir-la, per veure com va l'adaptació a casa i amb la familia, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció! en tràmits llicència ppp.

Avuí, 30 de Maig de 2018, la familia acollidora formalitza l'adopció de la Lola, abans Noa, els desitgem tota la felicitat!

DSC05671

LA NOA AMB LA FAMILIA ADOPTIVA FIGUERENCA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta