SENIA ADOPTADA

Av√≠s recollida gosseta trobada zona carretera de Jui√† de Celr√† el dia 10 de Novembre de 2017, sense microxip. 

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ amb otitis bilateral s'inicia tractament prescrit, es vacuna i deparasita. En la seg√ļent revisi√≥ encara presenta otitis es continua tractament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√© i amb l'alta de l'otitis, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquesta bonica petitona √©s la S√®nia, una cadelleta d 'aproximadament 7-8 mesos i e tmany petit. La S√®nia √©s una gosseta molt carinyosa, va arribar una mica t√≠mida per√≤ de seguida es va deixar descobrir la seva part amorosa, i tamb√© √©s simp√†ica i atenta amb les persones. Amb les seves companyes s'hi porta molt b√©, li encanta corre i jugar pel pati d'esbarjo amb les joguines que li llancen voluntaris i cuidadors, com tot cadell far√† les seves trastades. Ara la S√®nia busca una nova familia que li brindi una segona oportunitat, vols ser t√ļ? Vine a con√®ixla, t'encantar√†.

 

senia1    senia3

senia2


Té una familia interessada en adoptar-la!

Avuí, 21 de Desembre de 2017, la Sènia és acollida en preadopció a veure com s'adapta a la família, desitgem que tot vagi bé i en breu ens confirmin la seva adopció

DSC04790

LA S√ąNIA AMB LA SEVA FAMILIA ACOLLIDORA FIGUERENCA!

Avuí, 9 de Gener de 2018, la familia acollidora formalitza l'adopció de la Fura abasn Sènia, estan encantats i nosaltres els desitgem tota la felicitat.

DSC04949

LA FURA AMB LA SEVA NOVA FAMILIA FIGUERENCA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta