JONSI ADOPTAT

Gos abandonat zona Girona.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però li falten algunes peces dentals, es vacuna i desparasita tant internament com externament.

Aquest bonic gosset √©s en Jonsi, t√© aproximadament 7 anys i √©s de tamany petit-mitj√†. √Čs un gos cariny√≥s i mim√≥s amb les persones, amb els seus companys es porta b√©. Al pati d'esbarjo li agrada jugar una estoneta amb els companys corrents darrera la pilota per√≤ tamb√© li agrada caminar tranquilament, a les passejades no estira de la corretja, es porta molt b√© i li agrada observar-ho tot mentre passeja amb tranquilitat. Ara en Jonsi busca una segona oportunitat amb una familia que el cuidi i estimi per sempre, vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®xel!

 

IMG 7114  

Avuí, 17 de Gener de 2018, en Jonsi és acollit en preadopció per una familia de la Garrotxa, després de varies visites s'han enamorat d'en Jonsi i si tot va bé, l'adaptació a casa... aviat formalitzaràn la seva adopció.

DSC05026

EN JONSI AMB LA FAMILIA ACOLLIDORA DE LA GARROTXA!

La familia acollidora estan enamoradíssims d'en Romeo, abans Jonsi, avuí 26 de Gener de 2018 han vingut a formalitzar la seva adopció, estem molt contents per la seva adopció ja que en Romeo està a l'edat adulta, edat complicada per a les adopcions, però creiem que adoptar un adult és una molt bona opció. Ara a la familia i en Romeo els desitgem tota la felicitat!

DSC05124

EN ROMEO (JONSI) AMB LA SEVA NOVA FAMILIA DE LA GARROTXA!

 

   

   

   

 

 

 

   

   

   

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta