SUSI ADOPTADA

Segons ens explica un indigent la gosseta va ser donada a un familiar seu i aquest no se'n pot fer càrrec... Figueres 24 de Novembre de 2017.

Arriba amb la pota davantera enguixada, es trasllada immediatament a la cl√≠nica veterinaria per a la seva evaluaci√≥, es treu el guix i presenta √ļlceres s'inicia tractament i es realitza radiografia. El resultat de la radiografia es diagnostica fractura tibia diafisi esquerre amb callo i fractura tibia dreta curada, distenci√≥ dels lligaments del carp a les dos extremitats, s'inicia tractament prescrit. En les succesives revisions es realitzen les cures i envenats a la pota esquerre. Es prescriu tamb√© Oscan Farmadiet ( OS¬∑CAN es un complemento nutricional para perros y gatos que aporta los elementos nutritivos necesarios para un adecuado desarrollo de la estructura √≥sea. Est√° especialmente indicado en estados carenciales, fases de r√°pido crecimiento, gestaci√≥n o post-parto, en la consolidaci√≥n de fracturas, en el fortalecimiento del cart√≠lago auricular,raquitismo, plantigradismo, dentici√≥n, osteoporosis as√≠ como en animales de edad avanzada con necesidad de una suplementaci√≥n nutricional √≥sea). En la seg√ľent revisi√≥ t√© l'alta en el tractament per√≤ continua amb Oscan, es vacuna i desparasita. L' extremitat esquerre ha millorat per√≤ es continua amb el tractament Oscan.

5427 S0 I0

 

susi3    susi6

susi2    susi5

 

Avuí, 12 de Desembre de 2017, la Susi és acollida per una familia alt empordanesa que continuarà amb el tractament prescrit i un cop passat el plaç reglamentari i durant la seva acollida tot va bé, amb els nous compnays canins que té, formalitzaràn la seva adopció.

DSC04677

LA SUSI AMB LA FAMILIA ACOLLIDORA

En l'√ļltima revisi√≥ veterin√†ria les potetes de la Susi han millorat molt, continuar√† amb el tractament d'Oscan i caldr√† veure com evolucionen les potetes amb el creixement, la familia adoptiva far√† el seguiment en el seu veterinari.

Avuí, 3 de Gener de 2018, la familia acollidora adopta la Lilith, abans Susi, estàn encantats amb ella i nosaltres els desitgem tota la felicitat.

DSC04889

LA LILITH AMB LA FAMILIA ADOPTIVA ALT EMPORDANESA!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta