CRIT ADOPTAT

AvĂ­s recollida gos trobat pel poble de Llers el dia 27 de Novembre de 2017, sense microxip. AlgĂş el reconeix?

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. Es detecta tos s'inicia tractament prescrit. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest bonic peludet és en Crit, un gosset jove d'aproximadament 1,5 anys i de tamany mitjà-gran. És un gosset força xerrapeta d'aquí el nom de Crit, quan va arribar es mostrava molt expressiu. En Crit és un gos molt carinyós i simpàtic amb les persones, li encanta estar en contacte amb elles i rebren caricies i mimitos. Amb els seus companys es porta bé, és un gosset juganer i molt enèrgic, li encanta estar al pati d'esbarjo jugant amb els companys i còrrer amunt i avall. A les passejades a l'exterior es porta molt bé, és obedient i no estira gaire de la corretja tot i ser força actiu, i està pendent de la persona que el passeja, al camp li encanta estirar-se a l'herba i observar-ho tot. Ara en Crit busca una segona oportunitat amb una nova familia, que el cuidi i estimi per sempre, que entengui que és un gosset molt jovenet i bastant actiu. Vols ser tú el seu angelet? Vine un dia a conèixel, t'agrdarà!

 

crit4    crit3

crit1    crit

AvuĂ­, 6 d'Abril de 2019, en Crit viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta