ROI ADOPTAT

Veí alerta que hi ha un gos lligat a un ballat del carrer Mollet de Perelada de Figueres el dia 1 de Desembre de 2017, sense microxip.

Arriba prim i molt espantat. En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ for√ßa prim, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament. Castraci√≥ 08/02/2018.

Aquest preci√≥s gosset √©s en Roi, un gosset cadellet d'aproximadament 10mesos i de tamany mitj√†. En Roi tot i que quan va arribar mostrava for√ßa por, a dia d'avu√≠ √©s extremadament sociable amb totes les persones, √©s simp√†tic i cariny√≥s. Amb els companys canins es porta b√©. Li encanta caminar a l'exterior, passeja sense parar de moure la cua, √©s for√ßa actiu per√≤ no estira gaire de la corretja, als passejos s'acosta a saludar tots els gossos i persones que es troben al seu cam√≠, de qui crida l'atenci√≥ perqu√® de seguida vol contacte, i t√© especial inter√©s per els nens i li encanten. Li agrada molt que el mimin. Al pati d'esbarjo li agrada jugar i c√≤rrer darrera la pilota que li llancen cuidadors i jugar amb els seus companys. √Čs un gosset molt alegre. Ara en Roi busca una segona oportunitat, amb una nova familia que el cuidi per a sempre m√©s, vols ser t√ļ el seu angelet? Vine un dia a con√®ixel, t'enamorar√†.

 

roi1    roi2

roi3    roi4

Avuí, 7 d'Abril de 2018, en Roi es adoptat per una familia alemana que després de vairies visites s'han enamorat d'ell, els desitgem tota la felicitat!

DSC05635

EN ROI AMB LA SEVA NOVA FAMILIA ALEMANA!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta