DANA-ADOPTADA

Particular troba cadelleta a Figueres zona carrer Oliva aprop del gimn脿s el dia 9, recollida 11 de Desembre de 2017, sense microxip. 

En la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat per貌 es detecta que obra les dues potes de davant al caminar, possiblement d'una mala nutrici贸, es prescriu tractament amb Oscan Farmadiet ( ( OS路CAN es un complemento nutricional para perros y gatos que aporta los elementos nutritivos necesarios para un adecuado desarrollo de la estructura 贸sea. Est谩 especialmente indicado en estados carenciales, fases de r谩pido crecimiento, gestaci贸n o post-parto, en la consolidaci贸n de fracturas, en el fortalecimiento del cart铆lago auricular,raquitismo, plantigradismo, dentici贸n, osteoporosis as铆 como en animales de edad avanzada con necesidad de una suplementaci贸n nutricional 贸sea), es vacuna i desparasita.  En la seg眉ent revisi贸 es troba b茅, es revacuna i depsarasita de nou tant internament com externament, continua amb el tractament d'Oscan.

La Dana t茅 una extensa llista d'interessats en adoptar-la.

La Dana 茅s acollida per la primera familia d'interessats fins els dies reglamentaris per a la recuperaci贸 per part dels propietaris. Un cop passat els dies reglamentaris la familia d'acollida en breu formalitzar脿 la seva adopci贸.

IMG 7220    IMG 7251

La familia acollidora adopta la Llum abans Dana!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta