GWEN ADOPTADA

Gos trobat zona Girona.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ amb otitis bilateral s'inicia tractament prescrit, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es detecta lleugera conjuntivitis i encara otitis es prescriu tractament. Es realitza la esterilitzaci√≥.

Aquesta preciosa setter angl√®s √©s la Gwen d'aproximadament 1'5 anys i de tamany mitj√†. √Čs una gosseta molt carinyosa i atenta amb les persones, li encanta que estiguin per ella i li facin mimitos. Amb les seves companyes canines s'hi porta b√©. Al pati d'esbarjo √©s molt juganera, li agrada jugar amb les joguines i c√≤rrer darrera la  pilota junt amb les seves amiguetes, a les passejades fora la instal.laci√≥ es porta b√©, no estira de la corretja, est√† atenta a qui el passeja i √©s molt dol√ßa. Ara la Gwen busca una nova oportunitat amb una nova familia, que l'estimi i cuidi per sempre, amb qui poder compartir tot aquest amor que t√© per donar. Vols ser t√ļ qui li regali aquesta oportunitat? Vine un dia a con√®ixela, t'enamorar√†.

 

gwen    gwen1

gwen3    gwen5

gwen4

Avuí, 26 de Gener de 2018, la Gwen viatja cap Alemania on l'espera una familia amb els braços ben oberts, us desitgem tota la felicitat!

 

 

   

   

   

 

 

 

   

   

   

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta