TACO ADOPTAT

Gos trobat zona Girona.

En Taco tĂ© la Leishmania es continua amb el tractament. En la revisiĂł veterinĂ ria es troba dins la normalitat però amb molta caspa, es vacuna i desparasita tant internament com externament, es prescriu Dermocanis que Ă©s un complement alimentici. 

Aquesta boleta petitona i peludeta Ă©s en Taco, un gosset jove d'aproximadament 4 anys, de tamany petit. És un gosset molt simpĂ tic i carinyĂłs amb les persones, amb els companys canins s'hi porta bĂ©. Al pati d'esbarjo li agrada jugar i tambĂ© passejar tranquilament, quan juga amb les joguines s'ho passa molt bĂ© junt amb els seus companys, a les passejades es porta bĂ©, no estira de la corretja, passeja tranquilament però tambĂ© tĂ© moments de molta energia,  estĂ  pendent de qui el passeja, en busca el contacte i mimitos. En Taco busca una nova oportunitat amb una familia, que l'estimi i cuidi per sempre, vols ser tĂş qui li regali aquesta segona oportunitat? Vine un dia a conèixel.

 

taco4    taco2

taco    taco5

 

Avuí, 26 de Gener de 2018, en Taco viatja cap Alemania on l'espera una familia amb els braços ben oberts, us desitgem tota la felicitat!

   

   

   

 

 

 

   

   

   

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta