ABBA ADOPTADA

Gosseta trobada zona Girona.

Gosseta adulta amb queraconjuntivitis seca, presenta buf cardíac grau II i nòduls mamaris. En la revisió veterinària es detecta sarro amb un queixal infectat i un nòdul a l'orella esquerre, s'inicia tractament prescrit, es vacuna i desparasita tant internament com externament.

Aquesta bonica petitona yorkshire és l'Abba una gosseta adulta de més de 10 anys aproximadament, de tamany petit. Tot i patir aquestes patologies degut a l'edat avançada l'Abba és una gosseta molt activa i una mica nerviosa, amb les persones és carinyosa i simpàtica. Amb les companyes canines s'hi porta bé molt bé i quan està al pati d'esbarjo li agrada còrrer d'un costat a l'altre, perseguint junt amb les companyes les pilotes i joguines, no para quieta. A les passejades es porta bé, no estira de la corretja i està atenta a qui el passeja. Ara l' Abba busca una segona oportunitat amb una nova familia, que l'estimi i cuidi per sempre, vols ser tú el seu àngel? Vine un dia a conèixel, t'enamorarà.

 

abba    abba1

abba5    abba sira

Avuí, 5 de Gener de 2018, l ' Abba viatja cap Alemania on l'espera una familia amb els braços oberts, que sigueu molt feliços!

 

 

   

   

   

 

 

 

   

   

   

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta