SONNY ADOPTAT

Gos trobat zona Girona.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però presenta prognatisme inferior, es vacuna i desparasita tant internament com externament.

En Sonny √©s un cadellet d'aproximadament 9-10 mesos, de tamany mitj√†, pot cr√®ixer una miqueta m√©s. En Sonny va arribar molt i molt espantat i es mostrava desconfiat, no sabem qu√® li va passar per√≤ a dia d'avu√≠ es mostra molt alegre, atent i cariny√≥s amb les persones. Amb els seus companys s'hi porta b√©. Al pati d'esbarjo li agrada jugar i correr darrera la pilota i les joguines junt amb els seus companys, √©s molt simp√†tic quan li llances les joguines et ve corrent tot aixecant les potetes davanteres. A les passejades es porta b√©, al principi li costa una mica amb la corretja per√≤ al cap de ben poc ja camina normalment, no estira de la corretja i est√† atent a qui el passeja. Ara en Sonny busca una segona oportunitat amb una nova familia, que l'estimi i cuidi per sempre, que s√†piga que √©s un cadell i que alguna que altra trastada far√†... vols ser t√ļ qui li regali aquesta oportunitat? Vine un dia a con√®ixel, t'agradar√†.

 

Sonny6     Sonny7

Sonny5     Sonny4

Sonny1

 

Avu√≠, 10 de Febrer de 2018, en Sonny viatja cap Alemania on l'espera una familia amb els bra√ßos oberts, que sigueu molt feli√ßos!  

 

 

 

   

   

   

 

 

 

   

   

   

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta