MIR ADOPTAT

Av√≠s recollida gos trobat crta.C-65 davant restaurant Panedes de Llagostera el dia 14 de Desembre de 2017, sense microxip. 

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i es desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest simp√†tic gosset √©s en Mir, un cadellet d'aproximadament 9 mesos d'edat i de tamany mitj√†. En Mir √©s un gosset dol√ß i cariny√≥s amb les persones, li agrada molt el contacte  i que li facin mimitos, ell et regala els seus petons. En Mir es porta b√© amb els companys canins i disfruta amb ells jugant al pati d'esbarjo perseguint les pilotes i joguines que li llancen cuidadors i voluntaris. A les passejades a l'exterior amb els voluntaris es porta molt b√©, no estira de la corretja i est√† pendent de qui el passeja, passeja tranquilament per√≤ com tot cadell t√© els seus moments tremendos. Ara en Mir busca una segona oportunitat, vols ser t√ļ el seu angelet? Vine un dia a con√®ixel, t'encantar√†.

 

mir    mir3

mir6    mir4

mir2

 

Avuí, 12 de Març de 2018, després de varies visites en Mir és acollit en preadopció a veure com s'adapta a la familia i al seu nou company caní, esperem tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

Avuí, 28 de Març de 2018, en Toni, abans Mir, és adoptat!

DSC05392

EN MIR AMB LA FAMILIA ADOPTIVA FIGUERENCA!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta