VENUS ADOPTADA

Gosseta trobada zona Girona Desembre 2017.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament.

Aquesta bonica gosseta √©s la Venus una gosseta joveneta d'aproximadament 2 anys i de  tamany mitj√†. La Venus va arribar una mica espantada i desconfiada, sobretot amb els homes, per√≤ de seguida ha perdut aquesta desconfiada i es mostra simp√†tica amb tothom, √©s  carinyosa i dol√ßa amb les persones i amb les companyes s'hi porta b√©. Al pati d'esbarjo li agrada anar d'un costat a l'altra, √©s molt i molt activa, li agrada jugar i correr darrera la pilota i les joguines junt amb els seus companys. A les passejades tot i estar una mica nerviosa a la sortida es porta molt b√©, camina tranquilament i no estira de la corretja, est√† atenta a qui la passeja. i li encanta observar tot el que l'envolta. Ara la Venus busca una segona oportunitat amb una nova familia que li regali una segona oportunitat, vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixela, t'agradar√†.

 

 venus3    venus5

venus4    venus6

venus2  venus7

venus8

Avuí, 20 de Gener de 2018, la Venus és acollida en preadopció per una familia gironina, desitgem que l'adaptació vagi molt bé i aviat ens confirmin la seva adopció.

DSC05062

LA VENUS AMB LA FAMILIA ACOLLIDORA GIRONINA!

La familia acollidora ens informa que la seva filla no acaba d'apartar-se a la Venus... avu√≠ 27 de Gener la tornen a la protectora... ara desitgem que aquesta petita velluguet  aviat trobi la seva familia definitiva!

Avuí, 13 de Juny de 2018, la Venus és acollida per una familia alt empordanesa, que després de varies visites els ha enamorat, faràn acollida preadopció per veure com s'adapta a la familia, desitgem que tot vagi bé i ben aviat ens confirmin la seva adopció!

La familia acollidora, avuí 2 de Juliol de 2018, ha formalitzat l'adopció de la Venus, que sigueu molt feliços!

DSC06279

LA VENUS AMB LA FAMILIA ADOPTIVA ALT EMPORDANESA!

 

   

 

 

 

   

   

   

 

 

 

   

   

   

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta