NIT ADOPTADA

Avís recollida gossa trobada zona Centre Cívic de Garrigàs el dia 28 de Desembre de 2017, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquesta bonica peluda negre √©s la Nit que va arribar junt amb la seva germana o amiga Fosca, no ho sabem per√≤ s√≥n clavades i tenen un vincle molt especial. La Nit √©s una cadelleta d' aproximadament 1 any d'edat i √©s de tamany mitj√†-gran. √Čs una gosseta carinyosa i mimosa amb les persones, √©s una mica impacient alhora dels passejos incialment surt amb molta energia, com tot cadell, i despr√©s ja camina tranquilament sense estirar de la corretja, es mostra pendent de qui la passeja i durant el passeig li agrada investigar-ho tot. No sabem qu√® li ha passat amb els cotxes, per√≤ cada vegada que en passa un es posa a bordar. Al pati de'sbarjo s'ho passa molt b√© amb les seves companyes canines amb qui juga i corre darrera les pilotes i joguines que li llancen cuidadors i voluntaris. Ara la Nit busca una familia definitiva, vols ser t√ļ qui li brindi una segona oportunitat? Vine un dia a con√¨xela, t'encantar√†.

 

nit1     nit3

nit

 Avu√≠, 5 de Maig de 2018, la Nit viatja cap Alemania on l'espera la seva nova familia adoptiva, que sigueu molt feli√ßos!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta