FOSCA ADOPTADA

Avís recollida gossa trobada zona Centre Cívic de Garrigàs el dia 28 de Desembre de 2017, sense microxip.

Arriba amb la poteta del darrera lleugerament inflada. En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ es detecta antiga fractura amb callo al peu, per aix√≤ t√© les ungles enaire, a la llarga pot tenir coixera artrosis, tant pot ser a l'edat jove com a l'adulta, es vacuna i desparasita. Es detecta conjuntivitis i s'inicia tractament. A la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, t√© l'alta de la conjuntivitis, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquesta bonica peluda negre √©s la Fosca que va arribar junt amb la seva germana o amiga la Nit, no ho sabem per√≤ s√≥n clavades i tenen un vincle molt especial. La Fosca √©s una cadelleta d' aproximadament 1 any d'edat i √©s de tamany mitj√†-gran. √Čs una gosseta carinyosa i mimosa amb les persones, √©s una mica impacient com la Fosca alhora dels passejos incialment surt amb molta energia, com tot cadell, i despr√©s ja camina tranquilament sense estirar de la corretja, es mostra atenta de qui la passeja i durant el passeig li agrada observar-ho tot. No sabem qu√® li ha passat amb els cotxes, per√≤ cada vegada que en passa un es posa a bordar. Al pati de'sbarjo s'ho passa molt b√© amb les seves companyes canines amb qui juga i corre darrera les pilotes i joguines que li llancen cuidadors i voluntaris. Ara la Fosca busca una nova familia definitiva, vols ser t√ļ qui li regali una segona oportunitat? Vine un dia a con√¨xela, t'encantar√†.

 

fosca     fosca2

Avuí, 11 de Maig de 2018, la Fosca viatja cap Alemania on l'espera la seva nova familia adoptiva, que sigueu molt feliços!

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta