CHARLES ADOPTAT

Av√≠s recollida gos trobat voltant Mas Font de Sant Gregori el dia 29 de Desembre de 2017, amb microxip, s'estant realitzant les gestions de localitzaci√≥ dels propietaris, els tel√®fons disponibles no pertanyen a cap usuari. 

En la revisió veterinària es troba molt prim i deshidratat, artrosis deformativa dels genolls amb luxació de les ròtules, ferides a les orelles, s'inicia tractament prescrit. Es vacuna i desparasita.

En Charles és acollit fins els dies reglamentaris per a la recuperació per part dels propietaris. La casa d'acollida ha anat al seu veterinari per fer-li una revisió, i li han reafirmat que té artrosis i luxació a les ròtules, i que no recomanen operar degut a la seva avançada edat.

DSC04922

EN CHARLES AMB LA FAMILIA ACOLLIDORA GIRONINA!

La casa d'acollida ens explica :

El Charlie t√© 10 anys. Es un chihuahua que pesa menys de 3 kg. Encara que t√© artrosi i camina i fins i tot corre una miqueta quan est√† content, tamb√© li agrada jugar a la pilota. T√© el t√≠pic car√†cter de chihuahua. Pot conviure amb altres gossos encara que sempre es creu que es ell qui mana. Quan t'agafa confi√†n√ßa es deixa manipular perfectament i agafar en bra√ßos. La seva familia ideal seria alg√ļ tranquil que entengu√©s com tractar-lo. Sempre vol estar al sof√† ben aprop d'alg√ļ amb qui pugui compartir el calor. No fa les seves necessitats dins de casa i sempre s'espera sortir a fora. Es un gos tranquil amb ganes de trobar una llar adient a les seves necessitats.

 

IMG 8443   IMG 8444

Avuí, 22 de febrer de 2018, en Charles viatja cap a Guipuzkoa on l'espera la seva nova familia amb els braços ben oberts, us desitgem tota la felicitat!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta