Taca ADOPTAT

Av√≠s policia Local gat trobat dia festiu de Reis zona carrer Caama√Īo de Figueres el dia 6 de Gener de 2018, sense microxip. √Čs un gat de tamany gran i √©s molt cariny√≥s. Portava collar i corretja color vermell.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ presenta una ferida a l'orella dreta s'administra medicaci√≥, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es realitza test Fiv-Felv essent resultat negatiu. En quinze dies es realitza control Fiv-Felv amb resultat negatiu. Es revacuna i desparasita de nou. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√© i es realitza la castraci√≥ a 01/03/2018. Es detecta s√≠mptomes de malaltia 29 de Mar√ß, mocs i conjuntivitis, s'inicia tractament prescrit. En Taca no millora amb el tractament i es trasllada a la cl√≠nica per a les probes de diagnostic corresponents, es realitza hemograma i serologies, es detecta infecci√≥ v√≠rica, s'hospitalitza durant dies amb suero i medicaci√≥. Est√† millor per√≤ es continua amb el tractament prescrit. A dia d'avu√≠, 27 d'Abril en Taca ja est√† recuperat.

Aquest preci√≥s gat √©s en Taca, un cadellot de tamany gran i aproximadament 1any d'edat. En Taca √©s un gatet molt cariny√≥s i simp√†tic amb les persones, als primers minuts de contacte es mostra una mica t√≠mid per√≤ al cap de res ja s'acosta i et demana mimitos i caricies. Amb els companys felins s'hi porta b√© per√≤ tamb√© es s'hi mostra reservat i independent, creiem que en Taca abans estava amb una familia i que no coneixia d'altres gats. A en Taca li agrada investigar les zones tranquilament i quan es sent segur jau tranquilament a la zona exterior de la gatera. Ara en Taca busca una nova oportunitat, amb una nova familia que li doni aquest amor i seguretat que li falta, vols ser t√ļ el seu angelet? Vine un dia a con√®ixel, t'encantar√†!

 

taca5     taca4

 

taca1     taca3

 

taca2

Avuí, 30 d'Abril de 2018, en Taca és acollit per una familia barcelonina que es va enamorar d'ell a mitjans de Març, ara ja té l'alta veterinària però continuarem amb els controls veterinaris quinzenals per assegurar que tot va bé. Desitgem que l'adaptació sigui bona i aviat ens confirmin la seva adopció.

El dia 1 de Juny de 2018 la familia acollidora formalitza l'adopció d'en Taques, abans Taca, els desitgem tota la felicitat!

DSC05762

EN TACA AMB LA FAMILIA ADOPTIVA BARCELONINA!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta