CUCO ADOPTAT

Av√≠s recollida gos trobat zona Recinte Firal a l' Escola d'Idiomes de Figueresel dia 18 de Gener de 2018, sense microxip. 

En la revsisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com eternament. Castraci√≥ 01/03/2018.

Aquesta petita boleta peludeta √©s en Cuco, un gosset de tamany petit i jove d'aproximadament 3-4 anys. Tal i com indica el seu nom √©s una cucada, √©s molt cariny√≥s i afectu√≥s amb les persones, i amb els companys canins s'hi porta molt b√©. En Cuco √©s un gosset actiu li encanta correr pel pati d'esbarjo i jugar amb les joguines, a les passejades a l'exterior li encanta anar acomoanyat del seu company Nick i es mostra molt atent a qui el passeja, no estira de la corretja i camina tranquilament tot jugant amb el company can√≠ o b√© amb qui el passeja. Ara en Cuco busca de nou una familia, una segona oportunitat, amb una familia que l'estimi i cuidi per sempre, ell li entregar√† tot el seu amor i afecte. Vols ser t√ļ el seu nou company? Vine un dia a con√®ixel, t'encantar√†!

 

cuco2     cuco

cuco3

 

Té una familia interessada en adoptar-lo! dissabte venen a conèixel, però no han vingut...

Avuí, 6 d'Abril de 2018, en Cucoviatja cap Alemania on l'espera una familia amb els braços oberts!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta