NANA ADOPTADA

Avís recollida gosseta trobada zona crta.Palamós de Madremanyà el dia 19 de Gener de 2018, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ amb otitis bilateral s'inicia tractament, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ encara presenta otitis i es continua amb el tractament. En la seg√ľent revisi√≥ est√† millor de la otitis per√≤ s'ha de continuar amb el tractament, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta preciosa bretona √©s la Nana, una gosseta joveneta d'aproximadament 1- 1,5 anys. La Nana √©s carinyosa i dol√ßa amb les persones, amb els companys canins s'hi porta b√©. Al pati d'esbarjo li encanta jugar amb les companyes i anar darrera la pilota que li llancen cuidadors i voluntaris, a les passejades a l'exterior es porta b√©, √©s una gosseta for√ßa tranquila i no estira de la corretja, esta pendent de qui la passeja. Ara la Nana busca una segona oportunitat amb una familia que la cuidi per sempre, vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixela, t'encantar√†!

 

nana2     nana1

 

Avuí, 6 de Març de 2018, la Nana és acollida per una familia alt empordanesa, després d'un parell de visites ha enamorat a la família i l'acullen en preadopció per veure com s'adapta a la família, desitgem que tot vagi bé i en breu ens confirmin la seva adopció!

Avuí, 16 de Març de 2018, la familia ha formalitzat l'adopció de la Nana! us desitgem tota la felicitat!

DSC05357

LA NANA AMB LA SEVA NOVA FAMILIA ALT EMPORDANESA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta