KHALO ADOPTAT

Particular troba gos suelto a la carretera del Far d'Empordà cap a Vilatenim al costat del rec el dia 24 de Gener de 2018, sense microxip. L'ajuntament d'aquest municipi (El Far d'Emporà)no es vol fer càrrec del gosset trobat al seu municipi, per contra la protectora no deixarà desemparat el gosset i l'acull.

Arriba amb marques de ferides antigues. En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. Es detecta tos es revisa i s'inicia tractament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√© i t√© l'alta del tractament. Es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

En Khalo √©s un gos jove d'aproximadament 2 anys d'edat i de tamany mitj√†. En Khalo √©s un gos molt simp√†tic i cariny√≥s amb les persones, amb els companys canins no sembla que s'hi porti garie b√©, ell conviu sol en el tancat per√≤ amb els ve√Įns es diuen coses per aix√≤ creiem que no s'hi porta gaire b√©, de moment no √©s apte amb gossos tot i que no vol dir que no pugui ser sociable en el futur.. Amb els gats no s'hi porta b√© ja que a les passejades a l'exterior els vol perseguir, tot i que quan li dius que es tranquilitzi ell respon molt b√©, li agrada molt passejar es posa molt content i al principi estira una mica, per√≤ al cap de pocs minuts ja camina tranquilament al teu costat i et busca perqu√® li diguis cosetes i li facis mimitos. Al pati d'esbarjo li agrada jugar amb les joguines i pilotes que li llancen cuidadors i voluntaris. Ara en Khalo busca una nova oportunitat amb una familia que el cuidi i estimi per sempre, vols ser t√ļ el seu nou company? Pensem en una familia disposada a treballar amb ell, que vulgui ajudar-lo i aconseguir socialitzar-lo. Vine un dia a con√®ixel, t'agradar√†! Per a la seva dopci√≥ es rewuereix la llic√®ncia ppp.

En khalo ha compartit l'espai del pati d'esbarjo amb un altre gosset i tot ha anat genial!

 

kahlo3     kahlo1

kahlo     IMG 8778

IMG 8779     IMG 8780

Avuí, 10 d'Abril de 2018 en Khalo és acollir en preadopció per una familia gironina, que després de varies visites s'han enamorat d'ell, desitgem que tot vagi bé i en breu fromalitzin la seva adopció. En tràmits llicència ppp.

Avuí, 13 de Juny de 2018, la familia acollidora formalitza l'adopció d'en Dylan, abans khalo, els desitgem tota la felicitat!!

DSC05652

EN KHALO AMB LA FAMILIA ADOPTIVA GIRONINA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta