TERRI ADOPTAT

Avís recollida gos trobat a la crta. C-253a de Llagostera el dia 2 de Febrer de 2018, sense microxip.

Arriba amb alguna ferida, s'inicia tractament. En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ amb alguna ferida es continua amb el tractament, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest bonic peludet √©s en Terri, un cadellet d'aproximadament 1 any i de tamany mitj√†. Tant en Terri com el seu company Bobby van arribar for√ßa espantats, no sabem qu√® els va passsar per√≤ tenien por, a dia d'avu√≠ ja han perdut aquestes pors i en Terri es mostra afectu√≥s, simp√†tic i cariny√≥s amb les persones, al principi encara una mica t√≠mid per√≤ als pocs minuts ja ha perdut la timidesa. Amb els companys canins s'hi porta molt b√©. Li encanta c√≤rrer i jugar al pati d'esbarjo junt amb els seus companys, perseguir joguines i pilotes que li llancen cuidadors i voluntaris. A les passejades a l'exterior es mostra atent a qui el passeja, no estira de la corretja i camina tranquilament. Li agrada passejar pel camp i observar el seu voltant. Ara en Terri busca una segona oportunitat, amb una familia que li brindi la cura i estima que necessita, vols ser t√ļ el seu angelet? Vine un dia a con√®ixel, t'encantar√†!

 

terri1     terri

 

Avuí, 20 de Juny de 2018, en Terri és acollit per aquesta familia Figuerenca, que després d'un parell de visites ha enamorat i l'acullen en preadopció per veure com s'adapta a la familia i a les noves amigues felines, desitgem que tot vagi bé i ben aviat ens conformin la seva adopció.

DSC06354

EN TERRI AMB LA FAMILIA ADOPTIVA FIGUERENCA!

Ens informa la familia d'acollida que en Terri s'ha escapat pel poble de Viladesens, el tenen localitzat però no es deixa agafar. La familia d'acollida ens explica que en Terri ja és a casa!

Avuí, 10 de Juliol de 2018, la familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en terri, que sigueu molt feliços!

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta