JACQUES ADOPTAT

Av√≠s recollida gos trobat zona Ve√Įnat del Terri de SantJuli√† de Ramis el dia 14 de Febrer de 2018, sense microxip.

Arriba amb ferides potes davanteres i possibles problemes vista. En la revisi√≥ veterin√†ria es detecta Uveitis als ulls s'inicia tractament prescrit, es decten les ungles llargues i ferides varies, s'inicia tractament. Es realitza test de leishmania i control rony√≥, pendent de resultat. El resultat del test de Leishmania √©s positiu (seropositiu alt) s'inicia tractament amb Glucantine i Aluporinol. El resultat de control de rony√≥ es troba dins la normalitat. En la seg√ľent revisi√≥ es troba millor per√≤ s'ha de continuar amb el tractament als ulls, es desparasita.

 test leishmania jacques1

S'observa que en Jacques no està bé, està més prim, moix i apàtic, es realitza control veterinari i analítica del ronyó, el resultat dóna valors alterats, el ronyó comença a no funcionar gaire bé, es continua amb el tractament leishmania aturant glucantine. Es realitza control test de leishmania amb resultat seropositiu molt alt. Es torna a realitzar analítíca ronyó i el resultat dóna valors més alterats, ha empitjorat, s'inicia tractament prescrit i a més, s'administra diàriament IRC-Vet un complement per la insuficiència renal. Després d'uns dies de tractament s'observa millora anímica, ja no esta apàtic i es mostra més receptiu. Es realitza control veterinari setmanal.

test leishmania jacques2

 

Aquest bonic peludet √©s en Jacques, un gosset d'edat adulta i de tamany gran, d'aproximadament 5-6 anys. En Jacques √©s un gos molt cariny√≥s i simp√†tic amb les persones, est√† molt atent quan es troba al teu costat i busca mimitos i caricies. √Čs un gos de car√†cter tranquil i a les passejades a l'exterior camina tranquilament i no estira gens de la corretja, est√† molt pendent de la persona que el passeja de qui en busca continuament el contacte. Es porta b√© amb els companys canins i al pati d'esbarjo li agrada anar investigant calmadament tot el seu entorn i jaure a l'herba, per√≤ tamb√© t√© els seus moments d'esbarjo i corre junt amb els companys perseguint pilotes i joguines. En Jacques tot i tenir l'enfermetat de la Leshmania arribar√† el dia en qu√® estar√† controlada i solsament necessitar√† una pastilla di√†ria. Ara en Jacques busca una familia de nou, que el cuidi i estimi  per sempre m√©s, vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixel.

 

jacques1     jacques4

 

jacques2     jacques3

 

Avui dia 17 de Novembre de 2018 en Jaques s'en va d'acollida!!

Avui 1 de Desembre de 2018 en Jaques se'n va amb la seva nova familia adoptiva!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta