PELUT ADOPTAT

Avís recollida gos trobat zona pàrquing Eurospar carrer Camprodon de Llançà el dia 15 de Febrer de 2018, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest preci√≥s rinxols rossos √©s en Pelut, un cadellet de tamany gran i aproximadament 11 mesos. En Pelut √©s pura alegria, sempre est√† content i amb ganes de jugar, tant amb els seus companys canins com amb les persones, amb qui √©s cariny√≥s i afectu√≥s. Al pati d'esbarjo li encanta jugar i c√≤rrer amb els companys, s'ho passa de meravella, perseguint joguines i jugant... a les passejades a l'exterior es porta molt b√©, no estira de la corretja camina tranquilament i est√† pendent de qui el passeja. Li agrada observar-ho i investigar-ho tot. Ara en Pelut nom√©s li falta una nova familia, que l'estimi i cuidi per sempre m√©s, i a poder ser amb un altre company o companya canina amb qui s'hi portar√† molt i molt b√©, ja que crea vincles molt bonics amb els atres gossos. En Pelut els hi entregar√† tot el seu amor i energia positiva, vols ser t√ļ el seu nou company? Vine un dia a con√®ixel, t'enamorar√†!

 

 

pelutt5     pelutt2

 

pelutt1     pelutt4

 

pelutt

 

En Pelut ha enamorat a una familia alt empordanesa, després de varies visites avuí 29 de Març de 2018 han acollit en Pelut en preadopció a veure com s'adapta a casa i la familia, desitgem que tot vagi bé, aviat rebrem notícies.

Avuí, 20 d'Abril de 2018, la familia adoptiva ha formalitzat la d'adpció d'en Momo, abans Pelut, els desitgem tota la felicitat!!

DSC05524

EN MOMO (PELUT) AMB LA FAMILIA ADOPTIVA ALT EMPORDANESA!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta