ZEUS ADOPTAT

S'autoritza publicaci√≥, av√≠s recollida gos trobat zona carrer  Dr.Pasteur de Figueres el dia 24 de Febrer de 2018, sense microxip. 

En la revisi√≥ veterin√†ria es troben al.lop√®cies generalitzades a tot el cos, es realitza un cultiu i s'inicia tractament. Es vacuna i desparasita. El resultat del cultiu ha donat negatiu, s'inicia tractament prescrit. En la seg√ľent revisi√≥ s'allarga el tractament prescrit. En el seg√ľent control les al.lop√®cies han millorat per√≤ es continua amb el tractament, es revacuna i desparasita de nou, tant internament com externament. En el seg√ľent control t√© l'alta del tractament a la pell. Es realitza la castraci√≥ a 10/04/2018 i probes de diagn√≤stic ja que als passejos es cansa i respira r√†pidament de seguida, revisi√≥ card√≠aca radiografia, s'observa patr√≥ bronquial amb possible cardiomegalia, s'incia tractament. Tamb√© es realitza test leishmania amb resultat negatiu.

Aquest bonic gosset √©s en Zeus, de tamany petit-mitj√† i d'aproximadament 2 anys d'edat. En Zeus √©s un gosset simp√†tic i cariny√≥s amb les persones, amb els seus amics els canins i felins de moment no est√† testat. A en Zeus li encanta sortir de passeig, des de que surt fins que torna va fent saltets. Li agrada rodolar i arrossegar-se per l'herba, tamb√© anar investigant al seu pas. S'emociona quan l'acarones i li agrada jeure al sol. No estira de la corretja i es porta molt b√©, tota l'estona va pendent de qui el passeja. Al pati d'esbarjo li agrada c√≤rrer lliurament d'un costat a l'altre, darrera pilotes i joguines, entre corredissa i corredissa fa parades d'investigaci√≥ del terreny. Ara a en Zeus li agradaria trobar una familia de nou, tenir una segona oportunitat amb una familia que no l'abandoni mai m√©s, vols ser t√ļ el seu nou company? Vine un dia a con√®ixel, t'encantar√†!

En una de les passejades a l'exterior en Zeus ha sortit amb un grup de companys canins, al principi ha olorat als seus nous amics i després ha caminat tranquilament junt amb ells, ha anat molt bé. De moment en Zeus encara conviu sol al tancat.

 

zeuss     zeuss1

zeuss2     zeuss4

zeuss5

Avuí, 5 de Maig de 2018, en Zeus és acollit per una familia barcelonina que s'ha enamorat d'ell, acollit en preadopció per verue com s'adapta a la família i als nous companys felins que tindrà, en breu tindrem notícies, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció.

DSC05813

EN SEUS AMB LA FAMILIA ADOPTIVA BARCELONINA!

La familia acollidora avuí 14 de Maig de 2018 formalitza l'adopció d'en Narco, abans Zeus, que sigueu molt feliços!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta