LENA ADOPTADA

Avís recollida gosseta trobada zona carrer Ter de Figueres el dia 1 de Març de 2018, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però una mica prima. En la següent revisió es troba millor, es vacuna i desparasita. En el segúent control es troba bé, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Una familia es persona a la protectora i comenta que és la seva gosseta però al no presentar-se en forces dies truquem i ens diuen que no és la seva gossa perduda.

Aquesta preciosa pastoreta és la Lena, una cadelleta d'aproximadament d'11 mesos i de tamany mitjà, no creiem que creixi gaire més. La Lena és una gosseta una mica reservada al principi, quan no et coneix, però quan ja et té confiança es mostra atenta i simpàtica. És una gosseta força enèrgica i activa, amb els companys canins s'hi porta bé. Al pati d'esbarjo li agrada còrrer darrera les pilotes que li llancen cuidadors i voluntaris, anar amunt i avall d'un costat a l' altre del pati, i jugar amb els altres gossos. A les passejades es porta força bé, tot i tenir en compte que és molt activa no estira gaire de la corretja i està pendent de qui la passeja. Ara la Lena busca una nova oportunitat, una familia que l'estimi i cuidi per sempre, que sàpiga que és una cadelleta activa i que li agrada molt l'exercici, pensem en una familia que li agradi practica l'esport. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixela, t'ahgradarà!

 

lena      lena1

 

lena3      lenanina

 

lenanina1

Avuí, 16 de Juny de 2018 la Lena viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, que sigueu molt feliços!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta