PAULA ADOPTADA

Av√≠s recollida cadells trobats a zona rotonda Mercadona de Cass√† de la Selva el dia 7 de Mar√ß de 2018, sense micoxip. 

DSC05361

En la revisi√≥ veterin√†ria es troben dins la normalitat, es vacuna de la primera vacuna de cadell i desparasita. En la seg√ļent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest preciosa cadelleta √©s la Paula, una cadelleta d'aproximadament 3 mesos i de tamany petit, per√≤ que quan creixi i arribi a l'edat adulta ser√† de tamany mitj√†-gran. Com tot cadell la Paula √©s simp√†tica i carinyosa amb les persones i molt juganera, li encanta c√≤rrer i rossegar tot allo que troba al seu abast , i les joguines i pilotes del pati d'esbarjo s√≥n el seu objectiu de joc.. amb els seus germans es porta molt b√© i juguen en tot moment. Ara la Paula busca una segona oportunitat, amb una familia que la cuidi i estimi per sempre, que s√†piga que √©s un cadell i que haur√† d'apendre tot all√≤ que li ensenyi la seva nova familia, rebre una educaci√≥ i l' estima que es mereix, i que continuar√† fent trastades i juagant amb tot all√≤ que hi hgi al seu abast durant una bona temporada. Tamb√© tenir en compte que les seves necessitats les fa all√† on li ve de gust per√≤ amb el temps apendr√† a fer-ho on li ensenyin i despr√©s quan surti de passeig. Vols ser t√ļ el seu nou angelet cuidador? Vine un dia a con√®ixela, t'agradar√†. 

 

Paula1      Paula

 

Paula und Paul

 

Avuí, 11 de Juliol de 2018, després de varies visites la Lou, abans Paula, ha enamorat aquesta familia alemana qui ha formalitzat la seva adopció, els desitgem tota la felicitat!

DSC06505

LA LOU AMB LA SEVA NOVA FAMILIA ALEMANA!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta