SARA ADOPTADA

Ren√ļncia propiet√†ria zona Figueres.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita.

Aquesta bonica pastoreta √©s la Sara, una gosseta jove d'aproximadament 3 anys i de tamany mitj√† mitj√†-gran. La Sara √©s una gossa dol√ßa i carinyosa amb les persones, amb els companys canins √©s sociable s'hi porta molt b√©. Al pati d'esbarjo li agrada c√≤rrer i jugar junt amb els companys darrera les pilotes i joguines que li llancen cuidadors i voluntaris, √©s un gossa activa i en√®rgica. A les passejades a l'exterior es porta molt b√©, no estira gaire de la corretja, nom√©s a l'inici del passeig ja que li agrada molt caminar, i est√† pendent de qui la passeja i obeiex ordres, √©s educada. Ara la Sara busca una segona oporunitat amb una familia que la cuidi i estimi per sempre m√©s, vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixela, t'encantar√†.

 

sara2     sara1

sara3     sara4

sara5

 

Després de varies visites, aquesta familia alt empordanesa ha decidit acollir en preadopció la Sara, avuí 15 de Març de 2019, s'han enamorat d'ella! Desitgem que l'adaptació a la familia sigui molt bona i ben aviat ens confirmin la seva adopció!

La familia acollidora formalitza l'adopció de la Xara, abans Sara, avuí 29 de Març de 2019, estan encantats amb ells i nosaltres ben contents, els desitgem tota la felicitat!!

DSC08375

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta