CONDE ADOPTAT

Avís recollida gos trobat mas Can Tuber de Cabanes 17 de Març de 2018, amb microxip, s'estant realitzant les gestions de localització dels propietaris, no contesta els telèfon. Tampoc hi ha resposta en el requeriment de rescat.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ amb paparres es desparasita i vacuna. En la seg√ľent revisi√≥ veterin√†ria es troba b√©, es revacuna i desparasita tant internament com externament.

Aquest bonic gos husky és en Conde, un gosset jovenet de dos anys i mig i de tamany gran. En Conde té un caràcter una mica independent, no li agrada massa que li estiguin a sobre prefereix ser carinyós amb les persones quan ell vol. Amb els companys canins s'hi porta bé però hem observat que, a vegades, pot mostrar-se una mica dominant, tot i que conviu bé amb els altres gossos. Al pati d'esbarjo li agrada molt correr i jugar al seu aire, a vegades juga però amb qui més amb el seu company Cobra ( van arribar junts). A les passejades a l'exterior estira una mica de la corretja però també fa cas quan el corretgeixes, és un gos amb molta energia i activitat. Ara en Conde busca una nova familia que no l'abandoni mai més, que el cuidi i estimi per sempre, sabem que les adopcions conjuntes no són fàcils però pensem que seria ideal que pogués anar amb el seu company Cobra. T'animes a conèixer aquest bonic gosset? Vine un dia, t'agradarà!


 

conde1      conde

 

conde2      condecobra

 

condecobra1 

En Conde ha enamorat aquesta familia del Baix Empordà, que l'acull en preadopció avuí 9 de Febrer de 2019 per veure com s'adapta a la nova llar i familia, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

Avuí, 2 de Març de 2019, la familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en Roc, abans Conde, estan encantats amb ell!! Els desitgem tota la felicitat!!

DSC08023

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta