COBRA ADOPTAT

Avís recollida gos trobat mas Can Tuber de Cabanes 17 de Març de 2018, amb microxip, s'estant realitzant les gestions de localització dels propietaris, no contesta els telèfon. Tampoc hi ha resposta en el requeriment de rescat.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però amb paparres es desparasita i vacuna. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest bonic pastor Ă©s en Cobra, un cadellet d' 1 anyet i de tamany gran. En Cobra Ă©s un gosset molt simpĂ tic i afectuĂłs amb les persones, amb els companys canins s'hi porta bĂ©. Al pati d'esbarjo li agrada jugar i correr amb les pilotes i joguines que li llancen cuidadors i voluntaris, juga mĂ©s amb el seu company Conde, però amb la resta de gossos hi corre d'un costat a l'altre del pati. És un gosset amb molta energia i tĂ© força nervi, li agrada l'esport, a les passejades a l'exterior no estira gaire de la corretja, mĂ©s al principi, desprĂ©s ja va mĂ©s a un ritme constant, i li agrada molt l'aigua i Ă©s molt obedient. EstĂ  molt pendent del seu company Conde. Ara en Cobra busca una nova familia que no l'abandoni mai mĂ©s, que el cuidi i estimi per sempre, sabem que les adopcions conjuntes no sĂłn fĂ cils però pensem que seria ideal que poguĂ©s anar amb el seu company Conde. T'animes a conèixer aquest bonic gosset? Vine un dia, t'agradarĂ ! 

 

cobra1      cobra2

cobra3      cobra4

condecobra      condecobra1 

 

 

DSC07253


Avui dia 16 d'Octubre de 2018 en Cobra s'en va d'acollida amb una familia Barcelonina!!

 

Avui dia 12 de Decembre de 2018 en Thor (abans Cobra) s'en va adoptada amb la familia Barcelonina!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta