ASTON-KIMBO ADOPTAT

Avís recollida Ajuntament gossos trobats Hotel Figueres Parc, a la crta.NII d'Hostalets de Llers el dia 27 de Març de 2018, sense microxip. Es localitza a la propietària però no pot assumir les taxes de retorn fixades pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. Es detecta que t√© tos i en la revisi√≥ veterin√†ria li administra medicaci√≥ i tractament prescrit, despr√©s del tractament t√© l'alta. En el seg√ľent control es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest bonic encreumamnet de american stafforshire terrer √©s diu Aston-Kimbo, un gosset jovenet d'aproximadament 3 anys i de tamany mitj√†, p√®r a la seva adopci√≥ es requereix la llic√®ncia ppp. L 'Aston √©s un gosset molt simp√†tic amb les persones, tamb√© √©s cariny√≥s. Amb els companys canins no esta testat, conviu amb el seu companya Yara, van arribar junts i continuen junts al tancat, en breu sabrem com es porta amb d'altres gossos. Al pati d'esbarjo li agrada c√≤rrer i jugar amb les joguines, est√† molt pendent de la Yara i li agrada jugar plegats, a l'Aston li encanta jugar a la p√¨lota, li treus la pilota de la boca i el costat sense problemes. A les passejades a l'exterior camina molt b√© sense estirar de la corretja tret d'alguns moments espontanis, i est√† pendent de qui el passeja. √Čs bastant obedient tot i que a vegades √©s una mica tossut. Li encanta l'aigua i tota basseta que s'encreua al seu cami l'ha de trepitjar, √©s molt divertit. Ara l'Aston busca una familia de nou, que la cuidi i estimi per sempre, vols ser t√ļ la seva nova companya? Vine un dia a con√®xela, t'agrdar√†!

 

aston      aston1

aston2     aston3

aston4     aston5

aston7     astonyara

aston8     astonyara1

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta