YARA-PERLA ADOPTADA

Avís recollida Ajuntament gossos trobats Hotel Figueres Parc, a la crta.NII d'Hostalets de Llers el dia 27 de Març de 2018, sense microxip. Es localitza a la propietària però no pot assumir les taxes de retorn fixades pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

Arriba amb marques ferides a la cara. En la revisi√≥ veterinaria es prescriu tractament per les ferides i es detecta conjunticitis i s'inicia tractament, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, t√© l'alta de la conjuntivitis, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament. S'esterilitza el 04/05/2018.

Aquesta preciosa bull terrier √©s la Yara-Perla, una gosseta joveneta d'aproximadament 3 anys i de tamany mitj√†. La Yara √©s una gossa molt i molt carinyosa, de seguida busca el contacte amb les persones i li agrada que li parlin, es posa contenta. Amb els companys canins no esta testada, conviu amb el seu company Aston, van arribar junts i continuen junts al tancat, en breu sabrem com es porta amb d'altres gossos. Al pati d'esbarjo li agrada c√≤rrer lliurament d'un costat a l'altre, i jugar amb les joguines. A les passejades a l'exterior es porta molt b√©, no estira gens de la corretja i va pendent de la persona que la passeja, de qui en busca constantment el contacte, tamb√© hem observat que √©s molt obedient. Ara la Yara busca una familia de nou, que la cuidi i estimi per sempre, vols ser t√ļ la seva nova companya? Vine un dia a con√®xela, t'agrdar√†!

 

yara     yara1

 

yara2     yara3

 

yara4     yaraaston

yara6     yaraaston1

 

Avuí, 12 Juliol de 2018, després de varies visites la Yara ha enamorat aquesta familia alt empordanesa, que l'acull en preadopció per veure la seva adaptació a casa i a la familia, en breu tindrem notícies! desitgem que tot vagi bé i aviat formalitzin la seva adopció!

DSC06508

LA YARA AMB LA SEVA FAMILIA ACOLLIDROA ALT EMPORDANESA!

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta