SAFIRA ADOPTADA

Gosseta abandonada zona Girona, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la següent revisió es troba bé, es desparasita de nou tant internament com externament.

Aquesta preciosa bretoneta és la Safira, una gosseta joveneta d'aproximadament 1'5 anys i de tamany petit, petit-mitjà. La Safira és una gosseta una mica reservada i tímida amb les persones, no coneixem el seu passat i no sabem de què li venen aquestes pors i desconfiança, però mica en mica anem treballant amb ella i va agafant confiança, necessita temps i dedicació. En els passejos a l'exterior hem observat que segurament mai ha portat ni arnés ni collar, ni sembla que hagués sortit gaire a passejar, ja que al principi costa que camini. Per sort, fa servir el sentit de l'olfacte i gràcies això es pot avançar en el passeig. Una vegada al camp, se sent més còmode ja que hi ha moltes olors i va caminant tot olorant-ho tot. En algunes ocasions, en fer moviments bruscos o moure la corretja de costat ajup el cap i seu a terra, quan veu que no passa res s'aixeca i continua caminant. Tot i mostrar-se desconfiada al principi, quan portes un rato amb ella se sent segura i s'acosta a olorar-te i busca el contacte, està pendent de tú i et fa molt de cas. Ara aquesta bonica gosseta necessita l'escalf d'una familia, que la cuidi i estimi per sempre, un entorn familiar amb qui torni agafar la confiança que li falta, tenint en compte que serà cosa de temps, paciència i dedicació per part de la familia que deicideixi ajudar-la i ser la seva nova familia. Vols ser tú la seva mitja taronja? Vine un dia a conèixela!

 

safira2      safira

 

safira3      safira4

 

safira5

La familia interessada que l'havia reservada ens comenta l'endemà que han estat pensant i que la Safira és de tamany massa gran i que esperaràn a trobar una gosseta més petita. La Safira continua esperant la seva mitja taronja, vine un dia a conèixela, t'encantarà!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta