BOIRA ADOPTADA

Avís Policia Local recollida nit del dijous gos trobat zona Farmacia Rigall crta.NII direcció la Jonquera el dia 5 d'Abril de 2018 a Figueres, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ amb paparres, es desparasita i vacuna. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquesta preciosa peludeta encreuament de gos d'atura √©s la Boira, una gosseta joveneta d'aproximadament 2 anys i de tamany mitj√†. La Boira va arribar for√ßa espantada i no es deixava tocar gaire, despr√©s de treballar-ho ara es mostra m√©s carinyosa i simp√†tica amb les persones, per√≤ necessita temps per con√®ixer a la persona i agafar-ne confian√ßa, tot i que encara, a vegades, pot mostrar-se desconfiada. Amb les seves companyes canines es porta b√©, i al pati d'esbarjo li agrada correr i jugar , i tamb√© caminar tranquilament olorant-ho tot. Als passejos a l'exterior es porta b√© i no estira de la corretja, li agrada passejar tranquilament i anar investigant i olorant tot el que troba al seu cam√≠. Ara la Boira busca una familia que la cuidi i estimi per sempre, que entengui que necessita temps i dedicaci√≥ per agafar-li confian√ßa, i que un cop plena confian√ßa creiem que t√© molt d'amor per donar. Vols ser t√ļ el seu nou √†ngel? Vine un dia a con√®ixela, t'agradar√†!

 

 

boira     boira3

boira4     boira5

boira2

La Boira ha anat d'acollida amb una familia gironina, tot i que ha anat b√©, en alg√ļn moment s'ha mostrat desconfiada i aix√≤ ha fet que la familia adoptiva la torn√©s al cap de tres dies.  Ara la Boira continua buscant una familia que li doni temps i entengui que ha d'agafar confian√ßa, de ben segur que apareixer√† el seu angelet!

DSC05745    IMG 20180427 221921 358

Ara la Boira continua buscant una familia que li doni temps i entengui que ha d'agafar confiança, de ben segur que apareixerà el seu angelet!

Avuí, 7 de Juliol de 2018, la Boira ha enamorat aquesta familia figuerenca que l'acull en preadopció a veure com va la seva adaptació a la casa i a la familia, en breu rebrem notícies, destgem tot vagi bé!

Avuí, 17 de Juliol de 2018, la familia acollidora formalitza l'adopció de la Boira, els desitgem tota la felicitat!!

DSC06493

LA BOIRA AMB LA FAMILIA ADOPTIVA FIGUERENCA!

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta