ISIS ADOPTADA

La Isis ha arribat a la protectora a finals d'Abril de 2018 per renúncia del seu propietari que per motius de canvi de domicili ja no la pot atendre.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquesta bonica gosseta és la Isis, una gosseta de tamany mitjà-gran i d'aproximadament 3 anys. La Isis va arribar molt espantada pobreta, per ella ha sigut un canvi una mica traumàtic ja que ara ja no té la familia que tenia fins ara, es mostra reservada i està força trista i decebuda, al tancat no surt gaire de la caseta està trista i tremolant, però després d'unes carícies i una mica de paciència s'atreveix a sortir estem treballant amb ella, li falta agafar confiança i entendre la seva nova situació. Però alhora d'anar al pati d'esbarjo tot canvia, es mostra juganera, receptiva i carinyosa amb les persones, li agrada còrrer i jugar amb les joguines que li llancen cuidadors i voluntaris, i li agrada que estiguin per ella i rebre mimitos. Segons ens explica l'antiga familia la Isis és molt carinyosa, educada i activa. A les passejades a l'exterior es mostra contenta i fins i tot estira una mica de la corretja, se li veu un canvi d'actitud quan surt a al pati o a l'exterior, un cop iniciat el passeig ja camina tranquilament al costat de la persona i està molt pendent de qui la passeja, i és mimosa. És bastant obedient i, sobretot, molt agraïda. Ara la Isis necessita una nova familia, tornar a recuperar l'entorn familiar que ha perdut, vols ser tú la seva nova mitja taronja? Vine un dia a conèixela, t'encantarà!


isis     isis2

isis1     isis3

isis4

Avuí, 8 de Juny de 2018, l 'Isis viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva! que sigueu molt feliços!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta