Minus ADOPTAT

En Minus ha arribat a la Protectora a mitjans d'Abril 2018 per ren√ļncia del seu propietari, es va canviar de domicili de Val√®ncia cap a l'Empord√† per anar a viure amb la seva mare, a casa la seva mare hi ha dos gatets que no han acceptat en Minus, en Minus tampoc a ells, i per aix√≤ no s'en pot fer c√†rrec i en ren√ļncia.

En la revisi√≥ vetrin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita, es realitza el test Fiv-Felv amb resultat negatiu. En la seg√ļent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou. Es realitza de nou el test Fiv-Felv amb resultat negatiu i la castraci√≥ a 08/05/2018.

Aquest bonic gatet √©s en Minus, un gatet d'aproximadament 11-12mesos i de tamany mitj√†-gran. En Minus quan va arribar no es mostrava molt receptiu a les persones, segurament no entenia que ja no tingu√©s la familia que tenia abans... despr√©s d'uns dies hem pogut observar que √©s un gatet for√ßa independent que li agrada anar al seu aire, sembla una mica reservat, cosa que no vol dir que no sigui cariny√≥s amb les persones, per√≤ quan ell vulgui quelcom vindr√† a t√ļ, i a m√©s √©s molt expressiu miulant. Amb els companys felins s'hi porta b√©. Ara en Minus busca una nova familia per tornar-se a sentir envoltat de l'escalf familiar i segurament aix√≠ poder mostrar com √©s realment el seu car√†cter amigable i cariny√≥s, vols ser t√ļ el seu nou company? Vine un dia a con√®ixel!

 

DSC05776     DSC05778

 

En Minus ha enamorat aquest noi que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a la nova llar, avuí 6 de Març de 2019, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

El dia 2 d'Abri de 2019 la familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en Minus, els desitgem tota la felicitat!!

DSC08291

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta